Wil je imker worden? Volg de online imkercursus van de Bijenclub
21 april 2017 

Wil je imker worden? Volg de online imkercursus van de Bijenclub

Wil jij imker worden maar heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen? De Bijenclub heeft dan de perfecte oplossing voor je: de online imkercursus. Je kunt je lessen volgen waar je maar wilt en wanneer je maar wilt, in je voorbereiding om imker te worden maar ook als je je kennis wil verbreden of bijschaven.

Imker zijn is super leuk en zeer interessant. Het bijenvolk onderhouden geeft zeker zeer veel voldoening, vooral als je ziet dat het goed gaat met het volk en zij zich goed ontwikkelt. Daarnaast heb je als imker wel een bepaalde verantwoording, je werkt immers met levende beestjes.

Alle informatie over bijen houden in deze online imkercursus

Als je informatie over het bijen houden gaat zoeken op het internet, krijg je een stortvloed van tegenstrijdige informatie over je heen.

De bijenclub heeft daar nu de perfecte oplossing voor: de online imkercursus.

Deze zeer boeiende cursus bestaat uit meer dan 50 praktijk video’s, waarin je stap voor stap wordt meegenomen door het bijenjaar. Op chronologische volgorde kun je precies zien hoe zo’n jaar verloopt, van de eerste inspectie in het voorjaar tot en met de voorbereiding op de winter. Er zijn onder andere video’s te zien hoe je een beroker aansteekt, hoe je op een veilige wijze een koningin kan invoeren en krijg je handige adviezen over de bestrijding van de Varroamijt. De video’s zijn super duidelijk. En alle facetten van het imker zijn worden op een begrijpbare wijze uitgelegd. Je wordt niet verveeld met lange, saaie en technische verhalen.

Je online cursuslocatie is een gezellige ontmoetingsplaats voor imkers

Het is een heerlijke toegankelijke cursus waarin de zeer ervaren imker Jeroen Vorstman de begeleiding verzorgt. Naast de video’s heb je toegang tot de blogs, het imkerforum en de praktijkdagen. Hiermee wordt jouw virtuele cursuslocatie ook meteen een gezellige ontmoetingsplaats voor imkers. Hier kun je ervaringen delen en vragen stellen. Natuurlijk is Jeroen ook op het forum aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Praktisch, zonder droge stof

De cursus is dus vooral praktisch ingestoken, geen theorie door “droge stof” te moeten lezen uit een boekje maar kennis uit de praktijk door middel van concrete adviezen. Na het volgen van de cursus ben je imker en kun je direct zelfstandig aan de slag met bijenhouden!

Het grote voordeel van een online leeromgeving is dat je de cursus op ieder moment van de dag kan volgen. Je zit niet aan een bepaalde tijden vast waar je rekening mee moet houden. Daarnaast is het vanzelfsprekend ook locatie onafhankelijk, je hoeft er dus niet voor te reizen. Een ander voordeel is dat je de cursus in je eigen tempo kunt volgen. Wil je de lessen meerdere malen zien? Geen probleem, je kunt de lessen onbeperkt bekijken.

De tevredenheidsgarantie

Omdat wij het belangrijk vinden dat je tevreden bent, maar ook omdat we overtuigd zijn van dat onze Basiscursus Bijenhouden je echt op weg helpt, geven wij jou een 100% tevredenheidsgarantie door  “niet goed, geld terug garantie”.

 

 

Over de schrijver
Jan
Door

Jan

op 21 Apr 2017

Krijg je na afloop het certificaat van imker?

ing. Jeroen Vorstman
Door

ing. Jeroen Vorstman

op 21 Apr 2017

Hoi Robert, jazeker! Als je ook de praktijkdagen volgt krijg je een certificaat. Elk jaar komen er nieuwe cursussen bij, er zit eigenlijk geen einde aan ;-) Je lidmaatschap wordt zo steeds waardevoller en dat voor hetzelfde geld.

Vincent
Door

Vincent

op 26 Apr 2017

Waar kun je de praktijkdagen volgen? Zijn daar nog kosten aan verbonden en heb je ook nog eigen materiaal nodig?

ing. Jeroen Vorstman
Door

ing. Jeroen Vorstman

op 26 Apr 2017

Hoi Vincent, de datums van de praktijkdagen zijn we aan het plannen. De praktijkdagen geven we in Hoogblokland. Binnenkort kan je inschrijven op de eerste praktijkdag: https://bijenclub.com/workshop-kennismaken-met-de-honingbij" target="_blank">Kennismaken met de honingbij. Het is niet nodig je eigen materialen mee te nemen, wij hebben imkerjacks die je kan gebruiken.

Frans buitenhuis
Door

Frans buitenhuis

op 21 Apr 2017

Wat kost een abonnement per maand of jaar

ing. Jeroen Vorstman
Door

ing. Jeroen Vorstman

op 21 Apr 2017

Hoi Frans, Een jaarlidmaatschap van de Bijenclub kost 97 euro (8,08 euro/maand). Wil je per maand betalen dan kost dat 9,95 euro/maand. De optie om per maand te betalen kan helaas nu nog niet. We werken er hard aan om dat voor de zomer aan te kunnen bieden. Op beide opties geven we een 100% tevredenheidsgarantie (14 dagen niet goed, geld terug garantie). Je zit dan nergens aan vast.

Reactie plaatsen