Wil je imker worden? Volg de online imkercursus van de Bijenclub
imker worden
Dorien Vorstman
imker worden
04/21/2017
2 min
6

Wil je imker worden? Volg de online imkercursus van de Bijenclub

04/21/2017
2 min
6

Wil jij imker worden maar heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen? De Bijenclub heeft dan de perfecte oplossing voor je: de online imkercursus. Je kunt je lessen volgen waar je maar wilt en wanneer je maar wilt, in je voorbereiding om imker te worden maar ook als je je kennis wil verbreden of bijschaven.

Imker zijn is super leuk en zeer interessant. Het bijenvolk onderhouden geeft zeker zeer veel voldoening, vooral als je ziet dat het goed gaat met het volk en zij zich goed ontwikkelt. Daarnaast heb je als imker wel een bepaalde verantwoording, je werkt immers met levende beestjes.

Alle informatie over bijen houden in deze online imkercursus

Als je informatie over het bijen houden gaat zoeken op het internet, krijg je een stortvloed van tegenstrijdige informatie over je heen.

De bijenclub heeft daar nu de perfecte oplossing voor: de online imkercursus.

Deze zeer boeiende cursus bestaat uit meer dan 50 praktijk video’s, waarin je stap voor stap wordt meegenomen door het bijenjaar. Op chronologische volgorde kun je precies zien hoe zo’n jaar verloopt, van de eerste inspectie in het voorjaar tot en met de voorbereiding op de winter. Er zijn onder andere video’s te zien hoe je een beroker aansteekt, hoe je op een veilige wijze een koningin kan invoeren en krijg je handige adviezen over de bestrijding van de Varroamijt. De video’s zijn super duidelijk. En alle facetten van het imker zijn worden op een begrijpbare wijze uitgelegd. Je wordt niet verveeld met lange, saaie en technische verhalen.

Je online cursuslocatie is een gezellige ontmoetingsplaats voor imkers

Het is een heerlijke toegankelijke cursus waarin de zeer ervaren imker Jeroen Vorstman de begeleiding verzorgt. Naast de video’s heb je toegang tot de blogs, het imkerforum en de praktijkdagen. Hiermee wordt jouw virtuele cursuslocatie ook meteen een gezellige ontmoetingsplaats voor imkers. Hier kun je ervaringen delen en vragen stellen. Natuurlijk is Jeroen ook op het forum aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Praktisch, zonder droge stof

De cursus is dus vooral praktisch ingestoken, geen theorie door “droge stof” te moeten lezen uit een boekje maar kennis uit de praktijk door middel van concrete adviezen. Na het volgen van de cursus ben je imker en kun je direct zelfstandig aan de slag met bijenhouden!

Het grote voordeel van een online leeromgeving is dat je de cursus op ieder moment van de dag kan volgen. Je zit niet aan een bepaalde tijden vast waar je rekening mee moet houden. Daarnaast is het vanzelfsprekend ook locatie onafhankelijk, je hoeft er dus niet voor te reizen. Een ander voordeel is dat je de cursus in je eigen tempo kunt volgen. Wil je de lessen meerdere malen zien? Geen probleem, je kunt de lessen onbeperkt bekijken.

De tevredenheidsgarantie

Omdat wij het belangrijk vinden dat je tevreden bent, maar ook omdat we overtuigd zijn van dat onze Basiscursus Bijenhouden je echt op weg helpt, geven wij jou een 100% tevredenheidsgarantie door  “niet goed, geld terug garantie”.

 

 

Reacties
Categorieën