Jeroen Vorstman

Over Jeroen Vorstman

Bijenhouden leer je door je hoofd in een bijenkast te steken, niet in een boek! ;-)

Missie

Het is mijn doel om jou als imker te helpen met meer plezier en succes bijen te houden. Dat doe ik door de beste tips en nieuwste trends te delen via mijn e-books, blogs, video‚Äôs, cursussen en praktijkdagen. Daarnaast is het mijn missie om gelijkgestemde imkers te verbinden in de besloten online Bijenclub Community. 

Hoi! Ik ben Jeroen Vorstman. Professioneel imker, auteur van het boek Bijenhouden voor iedereen, vertaler van het boek The Bee a natural History (Bijen hun leven en rol in de natuur) en oprichter van de Bijenclub. Kortom: imker, net als jij! Daarom begrijp ik je als geen ander. 

Mijn doel: jou helpen.

Vanuit de overtuiging dat bijenhouden voor iedereen toegankelijk moet zijn en uit passie voor bijen! 


Bijenhouden voor iedereen

Best verkochte bijenboek van 2015, 2016, 2017 en 2018! Meer dan 20 jaar imkerervaring gebundeld in 1 praktijkboek.

Basiscursus Bijenhouden

Alles wat je nodig hebt om imker te worden leer je in de online Basiscursus Bijenhouden met een jaar lang perdoonlijke begeleiding van Jeroen.

Praktijkdagen Bijenhouden

Kom naar onze praktijkdagen en vraag Jeroen het hemd van het lijf. Als je je hoofd wel eens in een echte bijenkast wil steken ;-)

Koekje erbij?