Houden van bijen?

Word lid van het meest complete platform van de Bijenclub en ontdek alles over bijen! Met de Bijencoach leer je praktijkgericht met leuke quizzen en video`s. Op eigen tempo en niveau. Dat geeft zelfvertrouwen en leerplezier!

Aanmelden

Alles-in-1 platform

Ontdek alles over bijen,  wordt imker en geniet van de natuur.

Persoonlijke mentor

Stel al je vragen en je krijgt direct uitleg zodat je weet wat je moet doen.

Altijd en overal toegang

Leren achter je eigen computer of via de handige app.

Heb jij het gevoel dat je meer verbonden wilt zijn met de natuur?

Zou je graag meer zelfverzekerd, stressvrijer en gelukkiger door het leven willen gaan?

Wil je een rustgevende hobby, je echte passie vinden en echte verbinding met de natuur ontdekken?

Abonneer je dan nu op de Bijenclub en ontdek alles over bijen van de Bijencoach.

Jeroen Vorstman

Jouw Bijencoach

Jeroen Vorstman (1971) is ecoloog en imker en leert zijn cursisten al ruim 20 jaar hoe zij bijen kunnen houden met respect voor de natuur. Jeroen werkte als bijenonderzoeker aan de WUR en hij publiceerde boeken en e-learning programma's over wilde bijen, bijenhouden, bijengezondheid en koninginnenteelt.

Als Bijencoach hielp hij meer dan duizend mensen te starten als imker.

Bekend van:

Online cursussen 

Kennismakings Cursus

Ontdek de wondere wereld van de honingbij voor natuurliefhebbers die meer willen weten over bijen. Vraag  aan ervaren imkers de hemd van het lijf.

Basiscursus Bijenhouden

Leer alles over bijenhouden. Je wordt stap-voor-stap door het bijenjaar heen geleid met jouw persoonlijke mentor. Voor beginnende imkers en gevorderden.

Cursus Koninginnenteelt

Leer imkeren met zachtaardige bijen met persoonlijke begeleiding. Geen theoretische kennis uit een boekje maar praktische tips waarmee je zelf aan de slag kan. 

Actief zelf aan de slag

Wij geloven in leren door te 'doen' en actief te werken in plaats van alleen te kijken en luisteren. Bij de verschillende cursussen ontvang je daarom handige werkboeken die je in PDF kunt downloaden en kunt printen. Hierin vind je handige informatie en praktische oefeningen die je helpen om meer inzicht te krijgen. Elke cursus heeft toetsen en quizzen waarin je leert wat er in de wereld van de honingbij gebeurt. Wij ontvangen wekelijks enthousiaste berichten van deelnemers over de inzichten die zij dankzij deze oefeningen ervaren. 

Praktijk video's

Je krijgt stap-voor-stap video`s waar je meteen mee aan de slag kunt zodat je precies weet wat je moet doen om jouw hobby te laten groeien.

Online Bijenclub community

In onze online imker community kan je trainingen volgen, vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van je bijencoach en andere leden. 

Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Het ideale warme bad voor imkers!

Ontvang ook alle E-books

van Jeroen

E-books collectie (t.w.v. 45,-)

Alle handvatten voor jouw bijen

Met de Bijencoach van de Bijenclub heb je toegang tot een overcompleet bijen platform met alle cursussen van Jeroen Vorstman. Ontdek alles over bijen, met persoonlijke begeleiding, stel al je vragen, deel je ervaringen en reken af met onzekerheden en word zonder stress bijenhouder. Uit liefde voor bijen.

Wat andere imkers over de bijencoach zeggen

Rachel van der List-Meter
Jeroen legt het plezierig uit, is duidelijk, geduldig en heeft een interessant verhaal, helemaal goed zo!
Eline Algra
Ik heb begin juni een masterclass gevolgd bij Jeroen. Heel veel geleerd. Echt een fijne cursus!
Robert Noteboom
Deze online Basiscursus Bijenhouden met praktische video's is echt geweldig!! De theorie hoofdstukken worden ook nog eens voorgedaan in de praktijkfilmpjes, en dat maakt het zo ontzettend duidelijk. 

Klaar voor een mooie hobby met meer plezier en minder stress?

Meest gekozen

Jaarlidmaatschap

€ 197,-

Je bespaart 18 %

  • Toegang tot alle cursussen
  • Inclusief werkboeken
  • Inclusief persoonlijke begeleiding
  • Inclusief alle E-books

Maandlidmaatschap

€ 19,95
     
  • Toegang tot alle cursussen
  • Inclusief werkboeken
  • Inclusief persoonlijke begeleiding
  • Inclusief alle E-books

       

Veel gestelde vragen over de Bijenclub

Hoe krijg ik toegang tot de trainingen?

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor de ledensite. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle programma's aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Daarnaast kun je de werkboeken en de bijlages uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Dus je kunt de diverse modules rustig onderbreken wanneer je wat meer oefentijd nodig hebt. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

Hoe lang duurt de overeenkomst? En hoe zeg ik op?

Zolang als het lidmaatschap wat je kiest. Een maandlidmaatschap is per maand opzegbaar en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons gewoon voor de verlengdatum een mailtje sturen.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de Bijenclub bij je past.

Kan ik mijn lidmaatschap later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandlidmaatschap dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarlidmaatschap om alsnog van een korting te profiteren.

Werkt de Bijenclub ook op mijn telefoon?

Ja! Bijenclub is een online platform. Je kunt op je computer inloggen en alle programma's volgen maar dit kan ook op je telefoon. Hiervoor kun je de e-learning en community app downloaden en inloggen met je bestaande inlogcodes.