Online imkercursussen met mentor en community

Hieronder vind je een overzicht van onze imkercursussen. Deze zijn 24/7 online te volgen, waar en wanneer jij wil! 

Kennismakingscursus bijenhouden

Maak kennis met de wondere wereld van de honingbij en bijenhouden. Ik wil je graag op een leuke en makkelijke manier kennis laten maken met bijen en je laten ontdekken of imker worden iets voor je is. Daarom heb ik de leukste wetenswaardigheden in de Kennismakingscursus gestopt zodat je direct op een leuke en effectieve manier kennismaakt met bijen en met hun leven en rol in de natuur. Kortom, alles wat je al lang wilde weten over bijen komt in de Kennismakingscursus aan bod. 

Basiscursus Bijenhouden

De Online Basiscursus Bijenhouden van Jeroen Vorstman geeft jou de ideale start. Je leert de meest effectieve technieken zoals het maken van een kunstzwerm, varroabestrijden en meer. Alle technieken zijn direct praktisch toe te passen en je wordt stap-voor-stap door de het bijenjaar heen geleid. Ideaal voor zowel beginnende imkers als gevorderde imkers. In de community kom je direct in contact met imkers uit Nederland en België. Hier delen we ervaringen, stel je al je vragen en helpen we elkaar.

  • Koninginnenteelt cursus

    Koninginnenteelt moeilijk en kost veel tijd? Niets is minder waar! Ik laat je zien hoe jij de beste koninginnen kunt telen, met mijn bewezen en unieke koninginnenteelt methode. Geen theoretische kennis uit een boekje, maar praktische en concrete adviezen waarmee je direct aan de slag kan. Mijn methode is zelfs gepubliceerd in BBKA News, hét blad van de grootste Britse Bijenhouders vereniging ;-) 

  • Toegang tot alle online programma's? Word lid!