Help je mee met het verenigen van alle imkers?

Promoot De Online Bijenclub en ontvang tot wel 20% aanbrengvergoeding per aankoop

Iedereen kan een succesvol imker worden

De Online Bijenclub is dé hotspot op het internet voor de beste online imkertips, trends, technieken en benodigdheden. Met de Bijenclub kan iedereen succesvol imker worden. De Bijenclub is er er om jou als imker te helpen met bijenhouden. Dat doen we door de nieuwste imker trends, tips en technieken te delen via onze gratis previews, blogs, video's en online imkercursus met online mentor en imkercommunity.

Laten we in 2020 alle imkers in Nederland en België verbinden

Hoe zou het zijn als we alle bijencursussen in 2020 in Nederland en België toch door kunnen laten gaan zodat er geen sprake is van een verloren jaar?


Dat we alle imkers in Nederland en België kunnen verbinden, dat zij elkaar dagelijks helpen, vragen kunnen stellen en waardevolle ervaringen uitwisselen met elkaar. 


De online Bijenclub staat open voor elke vorm van samenwerking, doe je mee?

Hoe kun je helpen?

Sluit je aan als promoter

Als promoter promoot je De Bijenclub met jouw eigen promotielinks. Bezoekt iemand via jouw links De Bijenclub? Dan herkent het systeem jou als promoter.

Ontvang commissie bij een aankoop

Koopt iemand binnen 30 dagen een product nadat jouw promotielink gebruikt is? Dan ontvang jij tot wel 20% commissie

We doen dit samen

Samen kunnen we ervoor zorgen dat zo veel mogelijk imkers zich aansluiten bij de online bijenclub, zodat ze deze bizarre tijd door kunnen komen.

Deze producten kun jij promoten

Gratis e-book

Promoot Een jaar uit het leven van een bijenvolk. Als iemand na het lezen van het gratis e-book binnen 30 dagen een product koopt, ontvang jij commissie.

Boek: Bijenhouden voor iedereen

Ontvang 10% commissie als iemand via jouw promotielinks binnen 30 dagen het boek Bijenhouden voor iedereen koopt.

Online bijenclub

Gaat iemand na het volgen van jouw promotielinks aan de slag met de Online Basiscursus Bijenhouden en lid wordt van de Bijenclub, dan ontvang jij 20% commissie!

Help je mee? Meld je gelijk aan als promoter!

Dit zeggen anderen over De Bijenclub

Ik zocht een toegankelijk manier om mijn kennis op te frissen. Dat doel is wat mij betreft zeker geslaagd!
Marnix van der Scheer
Wat is er nu mooier om overal je cursus te volgen waar en wanneer het jou uitkomt? Deze online Basiscursus Bijenhouden met praktische video's is echt geweldig!! 
Robert Noteboom
Een prima basis, om je een duidelijk beeld te vormen van wat bijenhouden precies inhoudt.
Renilde Gees

Veelgestelde vragen over het promotieprogramma

Hoe weten jullie dat iemand een product via mij koopt?

Jij krijgt een eigen promotielink. Als iemand deze link volgt, wordt dit opgeslagen in het systeem. Als iemand daarna binnen 30 dagen een product koopt, herkent het systeem dat deze koper door jou is doorverwezen.

Wanneer betalen jullie uit?

Wij betalen elk kwartaal alle commissies uit van vrijgegeven betalingen. Een iDEAL-betaling wordt na 28 dagen vrijgegeven, een betaling door middel van automatische incasso wordt na 60 dagen vrijgegeven. Als je je aanmeldt kun je op jouw account precies zien welke commissies je hebt binnengehaald en welke betalingen zijn vrijgekomen.

Hoe kan ik commissie krijgen bij het promoten van een gratis e-book?

Met jouw eigen promotielink kun je mensen naar het gratis e-book sturen. Als mensen vervolgens binnen 30 dagen na het aanvragen van het gratis e-book een product aanschaffen (en bijvoorbeeld lid worden van de online bijenclub), ontvang jij hiervoor een commissie.

Meld je aan en begin gelijk met promoten!