Bijenclub lidmaatschap

Bijenclub lidmaatschap

Mijn lang verwachte online Bijenclub met online imkercursus is nu beschikbaar! Het is mijn missie om de allergezelligste, inspirerende en meest vernieuwende bijenclub van Nederland en België te worden. Sta je open voor verandering? Kom dan bij de Bijenclub en krijg direct toegang tot de online community + imkerforum en de online imkercursus.

Alles wat jij nodig hebt als imker op 1 plaats!

online community bijenclub

Gezellige online ontmoetingsplaats voor imkers

Word lid en kom bij de Bijenclub! De gezelligste en handigste ontmoetingsplek voor imkers. Je ontmoet andere imkers, je stelt vragen en helpt anderen waarmee je karmapunten kan verdienen! Start een besloten imkerclubje met een aantal imkers of maak een mastermindgroep aan! Bijvoorbeeld "Koninginnentelers" of "Buckfastimkers". Overzichtelijk, gezellig, & inspirerend!

online imkercursus bijenclub

Online imkercursusen

Leren op een moderne manier met onze online imkercursus.

imkerforum bijenclub

Vraag, deel en help elkaar op het imkerforum

Vraag, deel en help elkaar op het imkerforum. Op het forum vind je verschillende themaborden waar je vragen kan stellen, antwoorden vinden en ervaringen kan delen.

winacties van de bijenclub

Elk kwartaal een winactie

Doe mee met onze winacties en maak elk kwartaal kans op een geweldige cadeau!

bijenclub lidmaatschap meegroei garantie

Meegroei garantie

Alle nieuwe imkercursussen en e-books komen tot je beschikking voor de volledig duur van jouw lidmaatschap!

ledenkorting bij de bijenclub

Exclusieve kortingen

Wij gaan opzoek naar de beste deals voor onze leden. Zo ontvang je bijvoorbeeld ledenkorting op bestellingen bij Imkerwinkel.nl en als lid van de bijenclub krijg je ook altijd korting op onze praktijkdagen.  Zo verdien jij je abonnement weer terug!

Doe je ook mee?

We leven in een prachtige tijd. Bijenhouden is nog nooit zo populair geweest en dankzij het internet is informatie voor iedereen binnen handbereik. 

Het internet is echter ook een oerwoud van mogelijkheden waarin je als imker al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Je verdrinkt in het online aanbod van goed bedoelde, maar vaak tegenstrijdige adviezen.

Vanuit die gedachte heb ik mijn eigen jarenlang ervaring als imker en bijenspecialist gebundeld. In 2017 heb ik intitiatief genomen om een inspirerende online community voor imkers te starten om zo die kennis direct samen in praktijk te brengen. 

Doe jij ook mee?


Vriendelijke groet,


handtekening jeroen vorstman

oprichter Bijenclub en auteur Bijenhouden voor iedereen


PS Heb je nog een vraag over het lidmaatschap van de Bijenclub?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen of die van jou er bij staat.Veelgestelde vragen
jeroen vorstman oprichter bijenclub
online community Bijenclub

Online community

Vroeger waren er veel meer bijenclubs, maar dat is tegenwoordig veel minder. Dat is ook helemaal niet zo vreemd in deze tijd, want niet iedereen heeft tijd of zin om naar een lokale verenigingsavond te gaan.

Maar wat is er nou leuker om met gelijkgestemde imkers verbonden te zijn en te praten over de grootste passie die we hebben, namelijk bijenhouden! Dat is nou precies waarom je lid kan worden van de Bijenclub.

online imkercursus

Online imkercursus

Met de online imkercursus van de Bijenclub heb je alles binnen handbereik. Een online leeromgeving met professionele video's gevuld met ervaringen uit de dagelijkse imkerpraktijk. Geen theoretische kennis uit het boekje dus, maar praktische en concrete adviezen waarmee je als imker direct aan de slag kan.

Imkerforum

Imkerforum

Je ontvangt niet alleen extra inspiratie door onze professionele videocursussen maar juist ook die gezelligheid en hulp van elkaar op het imkerforum.

Daarnaast ben je niet een van de vele duizenden zoals bij facebookgroepen vaak het geval is waarbij je niet echt met in contact komt met andere imkers.

bijenteeltleraar

Start je eigen groep

Heb jij nu al een eigen imkerclubje of ben je bijenteeltleraar en heb je een groep cursisten? Wordt dan gezellig met zijn allen lid van de online Bijenclub. Jullie krijgen dan je eigen privé groep binnen onze online omgeving waar alléén jullie in kunnen. Jullie kunnen dan tips en informatie met elkaar delen, foto's delen en lekker met elkaar kletsen. En dat is véél makkelijker dan bijvoorbeeld een WhatsApp of Facebook groep starten met elkaar.

Is de Bijenclub iets voor mij? Beantwoord de volgende vragen:

  • Heb je geen tijd of zin om naar verenigingsavonden te gaan van je lokale bijenclub?

  • Ben imker en vind je het leuk om andere imkers te helpen?

  • Ben je bijenteeltleraar en kan je wel online ondersteuning gebruiken om je nieuwe cursisten te begeleiden?

  • Ben je imker en toe aan verandering? 

  • Wil je wel een imkercursus volgen, maar niet bij een vereniging aansluiten?
  • Wordt er in jouw omgeving geen cursus gegeven of wil je zelf bepalen wanneer je met je cursus start?
  • Wil jij lessen in je eigen tempo volgen, waar en wanneer het jou uitkomt?
  • Ben je al imker en wil je je kennis opfrissen en meegroeien?

Heb je meer dan 2 vragen met JA beantwoord en sta je open voor verandering, dan is de Bijenclub bedoeld voor jou!

Ja, ik wil lid worden!

Voor maar 9,95 euro direct toegang tot de online Bijenclub!

Wil je nu direct toegang tot de Bijenclub + online imkercursus  (t.w.v. 300 euro) + online community + korting op imkerbenodigheden? Word dan nu lid van de Bijenclub!


P.S.  Je krijgt straks een inlogcode van ons en daarmee krijg je direct toegang tot de online community, de online imkercursus en het imkerforum!

100% tevredenheidsgarantie

Op elke optie is een 14 dagen niet goed, geld terug garantie van toepassing. Je loopt dus geen risico en je zit nergens aan vast ;-)

Imkercursus tevredenheidsgarantie

Veel gestelde vragen

online bijenclub community

Waarom is de online Bijenclub community leuker dan een Facebook groep?

Antwoord: Sommige Facebook groepen zijn zo groot dat je al na 5 minuten je eigen post niet meer terug kan vinden. Er is ook geen ruimte om andere imkers te leren kennen en dat is juist iets wat wij belangrijk vinden: imkers verbinden. Met onze handige zoekfuctie vindt je snel het antwoord op jouw vraag. Probeer dat maar eens bij een facebook groep!

bijenclub niet goed geld terug garantie

Wat als ik mij bedenk?

Antwoord: we geven een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Je loopt dus geen risico en je zit nergens aan vast. Je kan altijd binnen 14 dagen je aanmelding annuleren door een e-mailtje te sturen naar info@bijenclub.com. We storten dan je geld weer terug.

Bijenclub community

Is de Bijenclub community openbaar?

Antwoord: nee, bij ons zijn je posts niet openbaar, maar alleen zichtbaar voor andere leden. Je kan jezelf voorstellen in het speciale "Voorstel"-board. Je verdient karmapunten door andere imkers te helpen en we hebben een fotomuur waarop je makkelijk je mooiste foto's kan delen.

Bijenclub jaarlidmaatschap

Maar € 97 voor een jaarlidmaatschap met imkercursus! Waarom is dit zo goedkoop? 

Antwoord: € 97 is een ongelofelijk goede deal waarmee je enorm veel bespaart! Mijn doel is om zoveel mogelijk imkers te helpen met hun hobby. Naar mijn mening kan dat op deze manier het beste.

Bijenclub maandlidmaatschap

Wat kost het lidmaatschap van de Bijenclub en kan ik makkelijk opzeggen?

Antwoord: het maandlidmaatschap van de Bijenclub kost slechts €9,95 per maand. Je kan elke maand gewoon weer opzeggen. Kies je voor een jaarabonnement dan betaal je €97,00 per jaar. Je ontvangt dan maarliefst 2 gratis maanden. 

Direct toegang imkercursus

Krijg ik direct toegang tot de imkercursus, ook van nieuwe cursussen?

Antwoord: ja, je hebt direct volledige toegang tot onze online imkercursus. Ook alle nieuwe cursussen en e-books komen gratis tot je beschikking voor de volledig duur van jouw lidmaatschap. Je lidmaatschap wordt dus steeds waardevoller!

JA, IK WIL LID WORDEN!