Imkercursus van de Bijenclub

Online imkercursus

Wil jij ook imker worden, maar heb je het gevoel dat je er alleen voor staat en zie je soms (door alle tegenstrijdige adviezen en nieuwe ontwikkelingen) door de bomen het bos niet meer? Kom dan bij de Bijenclub en krijg nu direct toegang tot onze online imkercursus + onze community + korting op de Bijenclub praktijkdagen.

24/7

Leren waar en wanneer het jou uitkomt

50+

Trainingsvideo's bomvol praktijk kennis

100%

Tevredenheidsgarantie

imkercursus met jeroen vorstman

Flexibel leren

Ben jij net als ik natuurliefhebber en wil je beginen met bijenhouden, of heb je al een imkercursus gevolgd en zie je door de bomen het bos niet meer door alle goed bedoelde, maar tegenstrijdige adviezen? Of heb je soms het gevoel er alleen voor te staan? Of wil je je imkerkennis opfrissen? Dan is de online imkercursus van de Bijenclub echt iets voor jou! Flexibel leren waar en wanneer het jou uitkomt.

hoe word je imker

Online leeromgeving

Met de online imkercursus van de Bijenclub heb je alles binnen handbereik. Een online leeromgeving met meer dan 50 praktijkvideo's, blogs, imkerforum én praktijkdagen. Je wordt begeleid door bijencoach Jeroen Vorstman. De online imkercursus is gevuld met ervaringen uit de dagelijkse imkerpraktijk. Geen theoretische kennis uit het boekje dus, maar praktische en concrete adviezen waarmee je als imker direct aan de slag kan.

Imker worden met imkercursus

Praktijk gericht

De bijencoach neemt je stap voor stap mee door het bijenjaar. Van de eerste inspectie in het voorjaar tot en met de voorbereiding op de winter.

Alle kennis over bijenhouden leer je in deze boeiende online imkercursus van de Bijenclub. Als je klaar bent met de cursus ben je imker en kan je zelfstandig aan de slag met bijenhouden.

Is de online imkercursus iets voor mij?

 • Wil je imker worden, maar heb je geen tijd om naar een reguliere imkercursus te gaan?

 • Is er in jouw woonplaats een wachtlijst voor de cursus?

 • Wordt er in jouw omgeving geen cursus gegeven?

 • Wil je zelf bepalen wanneer je met je cursus start?

 • Wil jij lessen in je eigen tempo volgen, waar en wanneer het jou uitkomt?
 • Wil je wel een imkercursus volgen, maar niet bij een vereniging aansluiten?
 • Heb je vorig jaar de beginnerscursus gevolgd maar ben je toe aan de volgende stap?
 • Ben je al jaren imker maar wil je je kennis opfrissen?
 • Ben je bijenteeltleraar en kan je extra ondersteuning gebruiken bij de begeleiding van nieuwe cursisten?

Heb je meer dan 2 vragen met JA beantwoord en sta je open voor verandering, dan is de online imkercursus van de Bijenclub bedoeld voor jou! 

Ja, ik wil imker worden!

P.S. De online imkercursus is onderdeel van de Bijenclub met een online ledenomgeving. Je krijgt straks een inlogcode van ons en je krijgt daarmee letterlijk binnen 1 minuut al toegang tot de online imkercursus en het imkerforum!

Enkele video's uit de online imkercursus

Ben jij er klaar voor?

Meld je nu aan voor de online imkercursus en betaal maar
9,95 euro per maand!

Wil je direct toegang tot onze online imkercursus (t.w.v. 300 euro) + online community + korting op de Bijenclub praktijkdagen voor slechts 9,95 per maand? Meld je dan nu aan!

Direct toegang 

 • 100% tevredenheidsgarantie

  Op elke optie is een 14 dagen niet goed, geld terug garantie van toepassing. Je loopt dus geen risico en je zit nergens aan vast ;-)

  Imkercursus tevredenheidsgarantie

  JA, IK WIL IMKER WORDEN!